Gouda – Helaas was het vannacht weer raak, wederom is er een auto uitgebrand in Gouda. Ditmaal aan de Wijde Poort.

Rond 00.20 uur werd de brand gemeld, hoewel de brandweer snel ter plaatse was konden zij niet voorkomen dat het voertuig zwaar beschadigd raakte. Een auto die ernaast geparkeerd stond raakte licht beschadigd. Het gaat vermoedelijk wéér om brandstichting, de politie zal onderzoek doen.

Vorig jaar brandde er mei tientallen auto’s uit in Gouda, of de branden van dit jaar en de branden van vorig jaar een verband hebben met elkaar is niet bekend.

Foto’s Remco Gerritsen

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten