NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Voor de derde nacht op rij was er een autobrand in de regio. Na twee keer Gouda raakte er nu in Nieuwerkerk een auto zwaar beschadigd. Dit was op de Doortocht.

De auto raakte voornamelijk aan de voorzijde zwaar beschadigd. Ook een ander voertuig, die ernaast stond geparkeerd, liep schade op. Over de oorzaak is nog niks bekend, maar opzet wordt vooralsnog niet uitgesloten.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten