L:EKKERKERK – Op zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Schuwacht in Lekkerkerk. Nabij de kruising met de Voorstraat kwamen een auto en een snorscooter met elkaar in botsing. Een opzittende van de snorscooter raakte dusdanig gewond dat ook het MMT met de lifeliner ter plaatse kwam.

Volgens getuigen zou de auto over het been van het slachtoffer zijn gereden. Dit slachtoffer is dan ook met zwaar beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. De weg was na het ongeval enige tijd dicht.

Foto’s: Remco Gerritsen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten