GOUDA – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding van een (poging tot) inbraak in het pand van Sushipoint aan de Goudse Blekerssingel.

De politie heeft het pand omsingeld en gewacht op versterking van de politiehonden. Toen die ter plaatse waren, is het pand doorzocht. Er is echter niemand aangetroffen. Wel mocht de politie van de mogelijkheid gebruik maken om gelijk nog een oefening te houden in het gebouw.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten