Hazerswoude-Rijndijk – Zondagmiddag heeft de politie twee personen aangehouden na het vluchten nadat zij met hun auto van we weg waren geraakt. De auto belandde deels in de sloot op de N11.

Rond 15.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een ongeval op de afrit van de N11 bij Hazerswoude richting Alphen. Ter plaatse troffen zij een verlaten auto aan die uit de bocht was gevlogen. Getuigen hadden twee personen weg zien lopen die al snel door agenten werden aangetroffen op de Rijndijk tussen Hazerswoude en Zoeterwoude.

Beide personen zijn aangehouden omdat het strafbaar is om een ongevalslocatie te verlaten. Een berger heeft de auto weg getakeld, de op- en afrit is tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten