Flinke schade bij ongeval in Ter Aar, één gewonde

Ter Aar – Op de Ringdijk in Ter Aar heeft vanavond een flinke aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto’s. Eén iemand raakte hierbij gewond.

Even voor 19.00 uur vond het ongeval plaats. Het ongeval ontstond nadat één auto uit een uitrit kwam en een auto op de Ringdijk over het hoofd zag. Politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De betrokkenen werden nagekeken door de ambulancedienst, één van hen is naar het ziekenhuis overgebracht.

Ten tijden van de hulpverlening was de weg afgesloten. De politie doet onderzoek.

Foto’s Josh Walet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten