Brandweerinzet vanwege verbrande broodjes in Leiden

LEIDEN – Op dinsdag was er een melding van een woningbrand aan de Hogewoerd in Leiden. De brandweer rukte hiervoor met drie voertuigen uit.

Nadat de brandweerlieden ter plaatse waren, gingen zij snel naar binnen. Er bleek sprake te zijn van rookontwikkeling in de woning. Het euvel werd al snel gevonden: er werden broodjes gebakken en deze bleken verbrand te zijn. De situatie was dan ook snel onder controle.

Foto’s: Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten