Grote politie-inzet in Leiderdorp na mogelijke bedreiging met vuurwapen

Leiderdorp – Maandagmiddag heeft de politie een man gearresteerd na een bedreiging aan de Bosdreef in Leiderdorp. Vermoedelijk had de verdachte man een vuurwapen.

Nadat de politie de melding binnenkreeg gingen zij met veel eenheden ter plaatse waaronder hondengeleiders. De flat aan de Bosdreef werd afgesloten en de flat werd omsingeld met agenten. Ook hebben agenten de auto van de verdachte doorzocht, zover bekend zijn hier geen verdachte spullen aangetroffen.

In een woning kon de politie de verdachte aanhouden, hij is per arrestantenbus naar het politie bureau gebracht. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Wouter Hoeben en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten