Zwervende vrouw valt in het water langs het Zuiveringspad in Waddinxveen

WADDINXVEEN – De hulpdiensten kregen op woensdagavond de melding dat er een vrouw in het water was gevallen langs het Zuiveringspad in Waddinxveen. Omstanders kregen haar er zelf niet uit, en riepen om die reden de hulp in van de hulpdiensten.

Nog voordat de duikers ter plaatse waren, was de vrouw al uit het water gehaald. Ze rilde van de kou en kreeg folie om zich heen in afwachting van de ambulance. Ze bleek geen (ernstige) verwondingen over te hebben gehouden aan de val in het water. Echter kon de politie niet veel hoogte krijgen van de vrouw. Een getuige wist te melden dat hij de vrouw een dag eerder had zien slapen nabij station Noord. Waarschijnlijk had ze de gehele dag ook al op het Zuiveringspad doorgebracht. De vrouw bleek ook niet uit de buurt te komen van de vindplaats.

Aanvankelijk legde de politie haar paar bezittingen terug op de plaats waar zij vermoedelijk de afgelopen uren had doorgebracht. Alle tassen die ze bij zich had waren ook helemaal nat geworden. Uiteindelijk hebben de hulpdiensten kunnen regelen dat de vrouw, die vermoedelijk ook (te veel) alcohol had genuttigd, door de ambulance naar het Leger des Heils in Gouda gebracht kon worden. Aldaar zou ze nieuwe en droge kleren krijgen, waarna ze weer zelf verder moest gaan. Als ze dit had geweigerd, was er nog een mogelijkheid dat de politie haar zou aanhouden wegen openbare dronkenschap. Die aanhouding is de vrouw bespaard gebleven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten