Fietser (83) omgekomen na botsing met tractor in Alphen

Alphen aan den Rijn – Een fietser is donderdagmiddag zeer ernstig gewond geraakt na een botsing met een tractor en aanhangwagen. Dit gebeurde op het Rietveldsepad in Alphen aan den Rijn.

Rond 15.15 uur gebeurde het ongeval op de smalle landweg tussen de N11 en de Compierekade. Naast twee ambulances, diverse politie-eenheden kwamen ook de politie- en traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is ter plekke langdurig gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd onder politiebegeleiding.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek op de plek van het ongeval, vooralsnog is de toedracht onbekend. De bestuurder van het landbouwvoertuig is door de politie meegenomen voor verhoor. Het Rietveldsepad zal nog enige tijd afgesloten blijven voor sporenonderzoek.

Update: De politie laat weten dat het slachtoffer, een 83-jarige man uit Waddinxveen, in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten