Flinke aanrijding op de Molendijk in Waarder, zorgt voor flinke verkeerschaos

Waarder – Aan de Molendijk in Waarder zijn 2 auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dit zorgde voor enige verkeershinder. De brandweer welke gealarmeerd was voor dit incident heeft hand en spandiensten verleend, en één van de bestuurders eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. Nadat deze persoon gecontroleerd is in de ambulance kon zij gewoon naar huis. De brandweer is hierna ook teruggekeerd naar de kazerne. De BCU heeft beide voertuigen geborgen.

Foto’s: Rens den Oude 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten