Traumahelikopter landt in het Reeuwijkse plassen gebied, voor een melding van een gevallen fietser.

Reeuwijk – Aan de Abessinië in Reeuwijk is gister een fietser lelijk ten val gekomen. Dit zorgde voor de inzet van de traumahelikopter. Het ambulancepersoneel evenals het ingevlogen MMT-personeel hebben zich ontfermd over de verwondingen van het slachtoffer. De politie heeft het MMT-personeel bij het slachtoffer gebracht omdat de heli niet dichtbij kon landen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten