Bakwagen op z’n kant na uitwijkmanoeuvre op de A20 bij Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel – Aan het einde van de middag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een gekantelde bakwagen op de A20 bij Nieuwerkerk a/d IJssel.

Ter plaatse was door een uitwijk manoeuvre een kleine bakwagen op z’n kant overdwars op de A20 terechtgekomen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Eén rijstrook werd afgesloten als gevolg van het eongeval, wat leidde tot een file. Een berger heeft het voertuig weer op zijn wielen gezet. De politie zal onderzoek doen of het voertuig mogelijk te zwaar was.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten