ALPHEN AAN DEN RIJN – Een ongeval op de Eisenhowerlaan, in kruising met de Concertweg, was de reden dat er vertraging en hinder ontstond op die bewuste kruising.

Twee auto’s kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De bestuurders zijn gecontroleerd door de ambulancedienst, maar zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis. De auto die op de kruising was achtergebleven werd weggeduwd zodat de kruising weer beter begaanbaar was. Vervolgens zijn beide voertuigen meegenomen door een berger.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten