Politie sluit te drukke winkelstraat in Leiden

Leiden – De politie heeft zaterdagmiddag samen met de gemeente de Haarlemmerstraat, een winkelstraat, afgesloten. Door de drukte konden de mensen geen anderhalve afstand bewaren.

De winkelstraat werd rond half vijf in de middag weer vrijgegeven.  ,,Een frisse neus halen is prima, maar blijf in de buurt, houd afstand en vermijd drukke plekken. Keer om als het te druk is’’, aldus gemeente Leiden op Facebook.

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten