Politie urenlang bezig om verward persoon te kunnen arresteren in Waddinxveen

WADDINXVEEN – De politie is op vrijdagavond lange tijd bezig geweest om een vermoedelijk verward persoon te kunnen arresteren. Dit speelde zich af op de Frederik Hendriklaan in Waddinxveen.

Volgens een getuige was de man een lange tijd aan het schreeuwen naar de politie. Dit gebeurde door een raam op de eerste verdieping. Op het moment dat de politie naar binnen wilde gaan, klom de man het dak van het complex op. Hierop werd de brandweer gealarmeerd voor de melding van een “persoon op hoogte”. Dit hield mede in dat de brandweer van kazerne Den Haag Loosduinen ter plaatse werd gevraagd met het springkussen. Echter koos de man eieren voor zijn geld toen hij de brandweer zag arriveren en hij klom weer naar binnen.

Hierna is de politie nog een uur bezig geweest uiteindelijk te kunnen arresteren. Nadat dit was gebeurd, werd de man direct in een arrestantenbus geladen en naar het politiebureau gebracht. De brandweer heeft vervolgens nog een controle uitgevoerd in de woning. Nadat deze was veiliggesteld, kon de politie naar binnen om onderzoek te verrichten. De reden van het gedrag van de man is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong, Rens den Oude, Remco Gerritsen & Nick Slagter

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten