Bestuurder uit voertuig geslingerd bij eenzijdig ongeval te Boskoop

Boskoop – Vanavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het Westpark in Boskoop. Hierbij raakte één persoon gewond.

Ter plaatse was er een voertuig van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder werd door de klap uit het voertuig geslingerd. De hulpdiensten, waaronder het met de traumahelikopter ter plaatse gekomen MMT, hebben het slachtoffer behandeld volgens het corona protocol. Aangezien de kans bestond dat het slachtoffer corona had.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: Josh Walet, Rens den Oude en Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten