Eén gewonde bij aanrijding tussen twee scooters in Noordwijk

Noordwijk – Vanavond heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee scooters op de kruising IJmuiderstraat met de Weteringkade in Noordwijk.

Ter plaatse waren er op de kruising twee scooterrijders met elkaar in botsing gekomen. Bij dit ongeval raakte ten minste één persoon gewond; het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de verkeerspolitie kwam daarom ter plaatse voor onderzoek.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten