Vrachtwagen klapt op pijlwagen: A12 bij Zevenhuizen afgesloten

ZEVENHUIZEN – In de nacht van maandag op dinsdag is er een ernstig ongeluk gebeurd op de A12. Tussen Zevenhuizen en Bleiswijk klapte een vrachtwagen op een pijlwagen. Hierdoor kwam de chauffeur bekneld te zitten.

De brandweer heeft de chauffeur moeten bevrijden, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Ook het MMT kwam hiervoor ter plaatse, om de ambulancedienst te assisteren. Tevens raakte een wegwerker gewond, maar over zijn toestand is niks bekend. Als gevolg van het ongeval ging de A12 volledig dicht in de richting van Den Haag. Hierdoor moet het verkeer naar de Hofstad omrijden via Rotterdam. Naar verwachting blijft de weg tot 10.00 uur dicht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten