Flinke schade na ongeval tussen personenauto en lijnbus bij Oud Ade

OUD  ADE – Op woensdagochtend is er een ongeval gebeurd op de N445 bij Oud Ade. Hier klapte een personenauto op een lijnbus.

Eén persoon is nagekeken door de ambulancedienst, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Na het ongeval was er nog maar één rijstrook beschikbaar; het verkeer moest om en om. De personenauto kwam vanuit een uitrit en de bestuurder heeft daarbij de bus over het hoofd gezien. Nadat de voertuigen waren weggehaald en het wegdek weer schoon was, kon de weg weer volledig worden vrijgegeven.

Foto’s Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten