Gewonde na ongeval met twee auto’s op Goudse Dunantsingel

GOUDA – Op woensdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Dunantsingel in Gouda. Nabij de De Kortestraat botsten twee auto’s op elkaar.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse en er zijn meerdere personen onderzocht op verwondingen. Uiteindelijk is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend. Vanwege het ongeval was de Dunantsingel enige tijd afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

Foto’s: Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten