Fietsster met spoed naar ziekenhuis na aanrijding met auto in Nieuwerkerk

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op zondagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Laan van Avant Garde in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ter hoogte van de Hornbach kwamen een auto en een fietsster met elkaar in botsing. De situatie leek dusdanig ernstig dat ook de lifeliner werd gealarmeerd.

De vrouw werd door een voorrangs- en communicatiefout geraakt door de auto tijdens het oversteken van de weg. Aanvankelijk was ze niet aanspreekbaar en had een hoofdwond, maar uiteindelijk kwam ze wel bij. Desondanks is ze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto had door de aanrijding flinke schade opgelopen aan met name de voorruit.

Na de aanrijding was de weg tussen de Hoofdweg en de Hornbach dicht. Nadat de lifeliner was vertrokken, werden de fiets en de auto bij de Hornbach gestald. Hierdoor kon de weg weer vrijgegeven worden. Zowel auto als fiets zouden later opgehaald worden. Voor zover bekend bleef de bestuurder van het motorvoertuig ongedeerd.

Foto’s: Rob de Jong, Remco Gerritsen & Thomas van Kekem

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten