Hond omgekomen bij middelbrand in Moordrecht

MOORDRECHT – In de nacht van zaterdag op zondag is door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een chalet op een recreatiepark aan het Oosteinde in Moordrecht. Er werd hierbij opgeschaald naar middelbrand.

Aanvankelijk dacht men dat er nog mensen in de vakantiewoning aanwezig waren. Meerdere ambulances en de lifeliner kwamen op die reden ter plaatse. Uiteindelijk bleek wel iedereen het chalet al verlaten te hebben. Alleen de hond was nog binnen en is bij de brand omgekomen. Een vrouw is nog wel gecontroleerd door de ambulancedienst, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek  niet nodig. Zij is wel, samen met haar dochter, naar het politiebureau gebracht.

De brand is begonnen in de bank waarna deze oversloeg naar de rest van het gebouw. De brand zelf was redelijk snel onder controle.

Foto’s: o.a. Remco Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten