Veel rook bij woningbrand in Alphen

Alphen aan den Rijn – Zondagmiddag is er in een woning aan de Van Foreestlaan in Alphen aan den Rijn brand uitgebroken. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Rond 15.30 werd de brandweer gealarmeerd voor de woningbrand, ter plaatse bleek de brand in de kelder van de woning te woedden. Omdat de bewoonster rook had ingeademd is zij onderzocht in de ter plaatse gekomen ambulance, ze hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De brandweer heeft na het blussen de woning en de naastgelegen woning geventileerd. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend, het incident trok veel bekijks.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten