Zoekactie bij water na aantreffen kinderfietsjes op de Alberdingk Thijmlaan in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagmiddag werden er twee kinderdriewielers aangetroffen bij een parkeerplaats aan de Alberdingk Thijmlaan in Waddinxveen. De melder die dit aantrof vertrouwde het niet en waarschuwde de hulpdiensten. Hierop werden zij gealarmeerd voor de melding van een persoon te water.

In de nabij gelegen sloten heeft men vervolgens een zoekactie opgezet. Ook de sloot, parallel aan de Nicolaas Beetslaan, werd tot aan het einde nagekeken door de brandweer. Ook de warmtebeeldcamera ging hiervoor mee. Maar hier, net zoals in alle andere sloten, werd uiteindelijk niks aangetroffen. Nadat de duikers onverrichter zaken weer terug naar de kazerne gingen, meldden de eigenaren zich. Ook de laatste hulpdiensten konden daarop weer vertrekken en het gezin ging met fiets en al, na een wandeling door het Gouwebos, terug naar huis.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten