Veel politie nabij winkelcentrum vanwege verwarde man

Alphen aan den Rijn – Maandagavond heeft de politie een verwarde man uit een woning gehaald in een flat tegenover winkelcentrum de Herenhof in Alphen aan den Rijn. Rond 20.00 uur verzamelden meerdere politie eenheden zich voor de flat.

Bij de politie was een melding binnen gekomen over een verwarde man in zijn woning. De man zou een gevaar vormen voor zichzelf en voor zijn omgeving, hierom kwamen meerdere eenheden naar het opgegeven adres.

De politie heeft uiteindelijk de deur geforceerd om bij de man te kunnen komen. Hij is geboeid per ambulance overgebracht naar de Opvang voor Verwarde Personen (OVP).

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten