Auto volledig uitgebrand in Ter Aar

TER AAR – Op dinsdagmiddag is een auto in brand gevlogen langs de Westkanaalweg in Ter Aar.

De brandweer kon het vuur snel doven, maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. Na het blussen is er nog nageblust met schuim. Er wordt vermoed dat het om opzet gaat; de politie doet onderzoek.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten