A44 bij Leiden afgesloten na ernstig ongeval; motorrijder zwaargewond (VIDEO)

LEIDEN – Op woensdagavond is er een ernstig ongeluk gebeurd op de A44 bij Leiden. In de richting van Den Haag gebeurde er een aanrijding tussen een auto en een motor.

De auto belandde door het ongeval op zijn zij. De motorrijder raakte zwaargewond en werd behandeld door het MMT, welke was ingevlogen met de lifeliner. Hij is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling, maar de twee inzittenden van de auto zaten niet bekneld. Wel heeft de brandweer het voertuig gestabiliseerd. De twee personen zijn nagekeken in ambulances, maar het is onbekend of zij ook naar het ziekenhuis moesten.

De oorzaak van het ongeval is onbekend. De weg zal nog enige tijd afgesloten blijven voor onderzoek.

Foto’s en video Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten