KATWIJK/NOORDWIJK – Op woensdagavond werd de brandweer van post Katwijk opgeroepen om de politie te assisteren bij een vermissing aan het Rijwielpad Noordduinen in Katwijk. Uiteindelijk werd de zoektocht opgestart nabij Estec in Noordwijk.

Bij de zoektocht naar een vermist meisje werden ook drones ingezet. Na een geruime tijd te hebben gezocht, hebben de hulpdiensten besloten om de zoektocht te staken. Het meisje is helaas nog niet gevonden. Meer informatie ontbreekt op dit moment.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten