Fietser lelijk ten val op de Oud Bodegraafseweg

Bodegraven – Een fietser is woensdagmiddag lelijk ten val gekomen op Oud Bodegraafseweg in Bodegraven. Ook het mobiel medisch team (MMT) werd ter assistentie ingevlogen.

Rond 16.15 uur ging het mis op de Oud Bodegraafseweg, door nog onbekende oorzaak kwam de fietser ten val en raakte hierbij flink gewond. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd door het MMT en het ambulance personeel waarna hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Ten tijde van het incident was de Oud Bodegraafseweg afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s Josh Walet en Jippe Groenendijk

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten