Schaap te water in het Reeuwijkse Plassen gebied

REEUWIJK – Op Hemelvaartsdag werd ‘s ochtends de brandweer van post Reeuwijk opgeroepen voor een dier te water aan de Bosmankade. Uiteindelijk bleek dat er een schaap aan de Zoetendijk in een sloot terecht was gekomen.

Na een wandelingetje kon de brandweer met behulp van een ladder op een eiland komen waar men het schaap kon bereiken. Het schaap is er uit gehaald en liep weer verder en kon daarna weer snel opdrogen met het mooie weer.

Foto’s: Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten