Zwangere vrouw naar ziekenhuis na aanrijding in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Aan het begin van de avond op Hemelvaartsdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Dit gebeurde op de kruising van de Noordelijke Dwarsweg met de Knibbelweg in Zevenhuizen.

Volgens een getuige reed één van de voertuigen met hoge snelheid over de Knibbelweg. Vervolgens hoorde hij een klap en toen bleek dat het voertuig met een andere auto, die van het dorp kwam, op de kruising in botsing was gekomen. In die laatste auto zat een zwangere vrouw. Zij is enige tijd nagekeken in de ambulance, waarna zij ter controle is vervoerd. Voor de andere bestuurder werd nog een tweede ambulance opgeroepen, nadat hij kort was nagekeken op straat. Na een controle bleek dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde.

De VOA werd gevraagd om ter plaatse onderzoek te doen. Hierdoor moest een gedeelte van de weg worden afgezet en kon men de Knibbelweg richting Nieuwerkerk niet meer in en uit. Nah et onderzoek zijn beide auto’s door een berger meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten