Dakbrand door omvallende stoel tegen BBQ in Leidse binnenstad

Leiden – Vrijdagmiddag is er een flinke brand ontstaan op een balkon aan de Stille Mare in Leiden. De oorzaak: een stoel die omwaaide en tegen een barbecue viel.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit naar het centrum van Leiden en schaalde op tot middelbrand. De brandweer had het vuur, dat zich door de harde wind snel verspreide over het dak, snel onder controle.

Nadat de brand was geblust heeft de brandweer de woning nog gecontroleerd op koolmonoxide. Één persoon is door de ambulance dienst naar het ziekenhuis vervoerd vanwege het inademen van rook. Stichting Salvage komt ter plaatse voor de schadeafhandeling.

Foto’s ingezonden via WhatsApp-Tiplijn

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten