LEIDEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hoge Rijndijk in Leiden. Op de kruising met de Catharinastraat botsten een scooter en een auto op elkaar.

De bestuurder van de scooter raakte dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Tem Verkeer is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de toedracht van het ongeval, die tot nu nog onbekend is. De kruising was vanwege het onderzoek enige tijd afgesloten.

Foto’s: Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten