Leiden – Op de Kanaalweg in Leiden is vrijdagavond een persoon te water geraakt. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Even voor 23:00 uur raakte door nog onbekende oorzaak een persoon te water. Nadat het slachtoffer uit het water was gehaald werd er direct een reanimatie gestart. Ook een tweede persoon is te water geraakt, vermoedelijk betrof dat iemand die het slachtoffer probeerde te redden.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de andere persoon die te water is geraakt is onder A2 (gepaste spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.. De Kanaalweg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend.

Foto’s Josh Walet, Jelle Corstens en Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten