Alphen aan den Rijn – Een fietser is woensdagochtend gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van het Burgemeester Visserspark.

De aanrijding vond rond 8.20 uur plaats. De fietser raakte gewond en is ter plekke gestabiliseerd door het ambulance personeel en vervolgens voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Vermoedelijk zag de automobiliste de fietser over het hoofd, de politie onderzoekt de zaak.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten