ALPHEN AAN DEN RIJN – Op donderdagochtend is er een ongeval gebeurd op de N207 bij Alphen. Op de rotonde Oostkanaalweg/Zegerbaan gebeurde het ongeluk waarbij een motor was betrokken.

Er vielen twee gewonden bij het ongeval. Zij zijn beide op straat behandeld en vervolgens zijn zij beide door de ambulancedienst vervoerd. Vanwege het ongeval werd een gedeelte van de weg afgesloten en ontstond er wat verkeershinder. De oorzaak van de aanrijding is onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten