Bodegraven – Op de Burgemeester Kremerweg in Bodegraven is vrijdagavond een motorrijder uit de bocht gevlogen, hierbij raakte de man gewond.

Rond 19.50 uur vloog door nog onbekende oorzaak de motorrijder uit de bocht. De man raakte hierbij flink gewond en is ter plekke gestabiliseerd door het ambulance personeel. Vervolgens is het per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een bergingsbedrijf heeft de motor opgehaald.

Foto’s Nick Slagter

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten