Moordrecht – Vrijdagmiddag is er brand uitgebroken in een woning aan de Dokter van Westendorplaan in Moordrecht. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Bewoners ontdekte rond 15.30 de brand en alarmeerde direct de brandweer. Ter plekke bleek er een flinke brand te woedden in de meterkast van de woning, hierbij kwam veel rook vrij. De twee naastgelegen woningen werd ontruimd vanwege de brand.

Door de brand in de meterkast smolt de gasleiding waarop er een gasbrand ontstond. Toen netbeheerder Stedin ter plaatse kwam om het gas af te sluiten kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. De schade in de woning is groot.

Foto’s ingezonden

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten