Leiden – Twee jongeren zijn zaterdagavond opgesloten nadat zij aan het chillen waren in de parkeergarage van de Hoogvliet aan de Kaardesteeg in Leiden.

Doordat zij naar de ingang van de winkel konden lopen ging het inbraak alarm af, hierop werd de mistgenerator geactiveerd en werd zelfs de brandweer gealarmeerd vanwege een brandgerucht.  Ter plekke trof de politie de twee jonge heren aan en zij moesten uitleggen hoe zij daar binnen kwamen.

Na het zien van de camerabeelden bleek het verhaal van de jongens te kloppen en konden zij hun weg weer vervolgen.

Foto’s Wouter Hoeben en Jelle Corstens

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten