Meerdere schuurtjes gaan in vlammen op, Bilderdijkstraat Gouda

Gouda – Rond 23.24 is de Goudse brandweer opgeroepen voor een brand in een schuurtje. Omdat het een houten schuurtje betrof kon de brandweer overslag naar een naastgelegen schuurtje niet voorkomen.

Buurtbewoners hebben geprobeerd het vuur in bedwang te houden tot de brandweer de bluswerkzaamheden heeft overgenomen. Bij de brand kwam een behoorlijke hoeveelheid rook vrij. Na verschillende sloop en bluswerkzaamheden, kon de brandweer terug richting de kazerne.

Een ambulance kwam ter plaatse om een persoon te controleren, voor het inhaleren van rook.

Foto’s Remco Gerritsen m

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten