Brandstichters trakteren brandweer op gebak na blussen buitenbrandjes

Noordwijk – Brandstichters die experimenteerde met vuur moesten, nadat zij gepakt werden door de politie, de brandweer trakteren op gebak. 

De brandweer werd samen met de politie gealarmeerd voor een aantal kleine buitenbrandjes op een parkeerterrein aan de Gooweg in Noordwijk. Volgens de politie wordt het opzettelijk stichten van brand bestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste 12 jaar of een geldboete van de vijfde categorie. In deze droge periode hebben twee jonge heren geëxperimenteerd met vuur, zij zagen achteraf ook in dat dit een beetje dom was.

De politie heeft met de twee heren afgesproken dat zij de brandweer op gebak gaan trakteren, en dat zij daarmee goed vanaf komen.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten