Auto te water, bestuurder ongedeerd N206 Zoeterwoude

Zoeterwoude – Aan de N206- Dr. Kortmannstraat is vanmiddag een auto te water geraakt. De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt, maar wel korte tijd onderzocht in een ter plaatse gekomen ambulance. Een bergingsbedrijf wat snel ter plaatse was heeft het voertuig geborgen. Vermoedelijk is de auto weg gegleden door het natte wegdek.

Foto’s Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten