Tuinset op gallerij van studentenflat vat vlam aan de Zijlstroom in Leiderdorp

Vanochtend werd de brandweer opgeroepen voor een brand op de bovenste verdieping van een flat aan de Zijlstroom in Leiderdorp.

De brandweer wist de brand snel te blussen, om verdere uitbreiding te voorkomen. Het bleek te gaan om een tuinset welke door onbekende oorzaak in brand was gevlogen.

Foto’s: Jelle Corstens:

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten