Flinke schade aan bedrijfspanden door containerbrand

Warmond – Twee bedrijfspanden hebben aan de Veenpolder in Warmond schade opgelopen door een containerbrand. De container stond naast de bedrijfspanden.

Personeel van een van de bedrijven heeft nog geprobeerd de container te blussen met brandblussers maar dit lukte niet, omdat de werknemers rook hadden ingeademd werden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle, de oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten