Roelofarendsveen – Op de A4 nabij het Ringvaart-aquaduct is een automobilist, een 50-jarige man uit Amstelhoek onwel geworden en tegen een betonnen rand aangebotst.

Het slachtoffer is op de snelweg nog gereanimeerd maar helaas kwam de hulp te laat en overleed het slachtoffer ter plekke. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om een tent over het lichaam te zetten zodat de voorbijrijdende automobilisten het incident niet zien.

De verkeerspolitie is ook ter plaatse om onderzoek te doen. Één rijstrook richting Amsterdam is afgesloten vanwege het incident.

Foto’s ingezonden

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten