16-jarige maaltijdbezorger vliegt uit de bocht en rijdt woning binnen

Boskoop – Op de Roemer in Boskoop is woensdagavond een 16-jarige maaltijdbezorger met een auto uit de bocht gevlogen, de auto kwam tot stilstand tegen een woning die zwaar beschadigd raakte.

Nadat de auto tegen de woning was gebotst duwde de bestuurder en de 17-jarige bijrijder de auto weg van de woning. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, de brandweer heeft in de woning metingen uitgevoerd omdat de CV-ketel was geraakt. Gelukkig kwam er geen gas of koolmonoxide vrij door de aanrijding.

De bestuurder is ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Stichting Salvage en Bouw en woningtoezicht zijn ter plaatse voor de afhandeling van de schade en het controleren van de staat van de woning. De politie zal verder onderzoek doen naar waarom de 16-jarige achter het stuur van een personenauto zat.

Foto’s Josh Walet en Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten