Fietsster ernstig gewond na aanrijding met tractor in Gouda

Gouda – Op de Goverwellesingel in Gouda is woensdagochtend een vrouw ernstig gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met de tractor en een opraapwagen.

De aanrijding vond rond 8.30 uur plaats op het fietspad langs de Goverwellesingel. Vanwege de ernst werden er naast twee ambulances ook het MMT en de brandweer opgeroepen omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat.

Het medisch personeel heeft het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens met spoed, onder begeleiding van politiemotoren, naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA (verkeersongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek, hierdoor was de Goverwellesingel lange tijd afgesloten

Foto’s Thomas van Kekem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten