Politie bekeurt bijna honderd rood kruis negeerders op de A12 na ongeval

Waddinxveen – Op de A12 bij Waddinxveen bij knooppunt Gouwe heeft zaterdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Rijkwaterstaat sloot diverse rijstroken af maar het rode kruis werd massaal genegeerd: de politie heeft 99 automobilisten bekeurd.

Rond 7.45 uur vloog er een auto uit de bocht op de toerit richting Den Haag, vervolgens botste die auto op een ander voertuig. Eén persoon raakte uiteindelijk gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Drie rijstroken richting het Aquaduct en de afrit bij Waddinxveen/Gouda waren afgesloten zodat de hulpverleners veilig hun werk konden doen. Echter besloten bijna honderd automobilisten alsnog de afslag te nemen. De verkeerspolitie heeft alle 99 bestuurders een bekeuring van 240 euro gegeven. Eén bestuurder negeerde ook een fysieke afzetting en werd om die reden staande gehouden. Hij wordt aangemeld bij het CBR voor de Educatieve Maatregel Gedrag (EMG).

Foto’s: Ingezonden

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten