ROELOFARENDSVEEN – Op zondagavond is er door nog onbekende oorzaak een auto op zijn kop in de sloot geraakt aan het Veenpolderpad in Roelofarendsveen.

Er werd niemand aangetroffen in en bij het voertuig. Hierop hebben duikers een zoekslag in de sloot gemaakt. Ook hier werd niemand aangetroffen. Na enige tijd kwam de bestuurder, een Poolse man, aangelopen; hij was hulp gaan halen. Hierop kon de zoekactie gestaakt worden. De politie heeft hem aangehouden, onder meer voor onderzoek naar gebruik van verdovende middelen.

De auto is later geborgen.

Foto’s: Jelle Corstens & Jasper van Reenen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten